Avantajele detinerii unui telefon de brand cunoscut

3 Comments

 • M-am spart de rîs citind. Mereu mă amuză advertorialele scrise în goana calului, doar ca să intre undeva linkul.

  I-auzi, deci e foarte ultra mega important să găsești accesorii pentru telefon. Ce tare. Am o sugestie alternativă: lasă sărăkia, cumpără-ți 5-10 folii de pe net (din China, de unde o fi), și garantat nu mai umbli cu limba scoasă prin oraș după una nouă. Că husele nu cred să le distrugem chiar așa ușor. Asta ca să nu intrăm în detalii despre cum ce se vede expus pe toate gardurile sunt niște chinezării în vasta lor majoritate, copie a unei copii a altei copii; multe folii sunt și direct urîte, dar în fine, să zicem că nu contează.

  Se putea marșa mult mai bine pe partea de hardware și software, unde clar că un producător cu experiență va avea un avantaj competitiv – nu mai dă rateuri chiar oribile. Am avut două telefoane cu care m-am enervat crunt, un Asus Zenfone Zoom, respectiv un Sony Xperia Z3+. Asusul avea procesor Intel neoptimizat deloc pentru mobil, camera cu zoom era grea și dezechilibra telefonul cînd îl țineam în mînă, iar software-ul era scris de … Asus (nu-s cunoscuți pentru quality control nici la softul pentru desktop). Cu Xperia m-am distrat cînd am avut nevoie de piese de schimb, fiind el un produs care nici măcar nu era destinat Europei de Est.

  • Boss, te intreb sincer: cand ai de scris despre HUSE DE TELEFON, cum scrii despre ele? Serios intreb, fara sa dau cu parul.

   Si nu, nu am mintit cu nimic 🙂

   Si da, am avut si eu un Zenfone, ASUS ZENFONE 2, cu 4 gb de ram (era the hit la vremea aia). M-a enervat maxim softul la el. Maxim de tot.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: